friendship

Pupici geaninoşi peste normă!

vineri, 3 septembrie 2010

10 zile....


  mai sunt 10 zile si apoi intre noi va fi un an crunt ce ne va tine departe una de cealalta. dar ma voi intoarce si apoi nimeni si nimik nu ne va mai tine departe una de cealalta.

Bataia unor aripi de fluture... un moment, o clipa, un minut, o ora, o zi, un an, o viata...
 Realitatea…cruda realitate…simt ca ma mananca…ca imi omoara si ultimul gram de bunatate…simt ca ma sugruma…ma omoara incetul cu incetul.

as cobora de undeva de sus … prinzand gulerul camasii tale , am sa trag . promit .

am sa te scot din mizeria asta ce miroase a ipocrizie , confuzie , dragoste si necaz .

o sa iti scutur parul ciufulit , plin de praf ,  secrete , dor si am sa iti sarut obrajii . pe amandoi .

cu fata ta , in palmele mele , am sa ma uit la tine .  adanc . tacut .

am sa te privesc asa cum as fi facut o viata intreaga ….

pe tine , cel mai curajos , nehotarat om pe care l-am putut iubi .

si uite asa privind pierduta am sa imi trag pleoapele incet , am sa ma ascund in intuneric


Cand totul e frumos mereu trebuie sa apara ceva, ceva care sa strice clipa asa cum si vara ploua, cand afara este soare si vremea se schimba la fel este si in viata. Castigi un prieten, care crezi ca va fi mereu langa tine, atunci cand ti-e greu sa te ajute cu sfaturi iar atunci cand ti-e bine sa se bucure cu tine, sa crezi ca ai pe cineva pe care te poti baza in momentele grele ale vietii. Trebuie sa ghicesti cand trebuie sa ceri si cand trebuie sa te abtii, sa nu uiti ca totul trebuie facut cu un rost si sa accepti adevarul. Crezi in prieteni adevarati precum in Dumnezeu cu toate ca doar unul dintre ei exista si nu cred nu esti constient de asta doar ca refuzi sa crezi.
De cate ori ai nevoie de ajutor, prietenul pe care il crezi cel mai bun este primul care te dezamageste
si nu este o vorba goala. Poti termina o prietenie foarte usor, poti sa o racesti uimitor de repede, de la o scrisoare sincera, de la o idee diferita din orice lucru minor dar cu efect foarte mare. Se zice ca este bine sa crezi doar in tine dar te cunosti atat de bine incat sa nu te intrebi daca ai facut bine sau rau? Mereu exista intrebari si de cele mai multe ori raspunsurile sunt putine si nu din faptul ca nu se gasesc ci pentru ca de cele mai multe ori sunt false, cei care zic ca nu vor sa raneasca si te mint nu stiu ca cel mai bun lucru pe care il poti face este sa spui adevarul indiferent de cat de dureros este si indiferent de moment. In totdeauna un adevar spus face cat 10 minciuni de alinare iar in final se apreciaza prietenia, prietenia care este sinonima cu adevarul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu